قيمت هود بيمكث

فروشگاه آنلاين سينك گرانيتي

قيمت هود بيمكث

۸ بازديد

هود آشپزخانه

پرش به ناوبري پرش به جستجو

" قيمت هود بيمكث " به اينجا هدايت مي شود. براي دستگاه تهويه مورد استفاده در محيط هاي آزمايشگاهي، هود را ببينيد.


اين متن به منابع بيشتري براي معتبر بودن نياز دارد. لطفاً با افزودن نقل قول به منابع معتبر به بهبود اين مقاله كمك كنيد. اطلاعات بدون مرجع ممكن است مشكل ايجاد كرده و پاك شوند.

يافتن منابع: "هود آشپزخانه" - اخبار · روزنامه ها · كتاب ها · محقق · JSTOR (سپتامبر 2009) (با نحوه و زمان حذف اين پيام الگو آشنا شويد)


هود آشپزخانه در يك آپارتمان كوچك

هود آشپزخانه، هود استخراج يا هود، هود اگزوز وسيله اي است حاوي يك فن مكانيكي كه بالاي اجاق گاز يا اجاق گاز در آشپزخانه آويزان مي شود. گريس موجود در هوا، محصولات احتراق، دود، دود، گرما و بخار را با تخليه هوا و فيلتراسيون از هوا حذف مي كند.[1] در آشپزخانه هاي تجاري اغلب از هود اگزوز در تركيب با وسايل اطفاء حريق استفاده مي شود تا دود ناشي از آتش سوزي چربي به خوبي تخليه شود و آتش به سرعت خاموش شود. هودهاي هواكش تجاري نيز ممكن است با يك فن هواي تازه تركيب شوند كه هواي بيرون را مي كشد و آن را با بخارات آشپزي به گردش در مي آورد و سپس توسط هود بيرون مي كشد.


در اكثر هودهاي اگزوز، يك سيستم فيلتراسيون، گريس (چربي‌گير) و ساير ذرات را حذف مي‌كند. اگرچه بسياري از هودهاي هواكش هوا را به بيرون تخليه مي كنند، برخي از آنها هوا را به آشپزخانه بازگرداني مي كنند. در يك سيستم چرخشي، فيلترها ممكن است براي حذف بوها علاوه بر چربي استفاده شوند.


اين دستگاه در انگلستان به عنوان هود استخراج كننده، در ايالات متحده به عنوان هود برد و در استراليا به عنوان هود برد شناخته مي شود. به آن هود اجاق گاز، هود اجاق گاز، هود هواكش يا هود تهويه نيز مي گويند. نام هاي ديگر عبارتند از سايبان پخت و پز، فن استخراج، دودكش و دودكش برقي.



فهرست

1 توضيحات

2 نوع

2.1 هود آشپزخانه با كانال

2.2 هود آشپزخانه بدون كانال

3 فيلتر

4 برآمدگي هود

5 سطح نويز

6 جريان

7 همچنين ببينيد

8 مراجع

9 پيوندهاي خارجي

توضيحات[ويرايش]

يك هود استخراج از سه جزء اصلي تشكيل شده است: يك دامن يا پانل جذب كننده كه حاوي گازهاي در حال افزايش است (همچنين به عنوان "توده خروجي" شناخته مي شود)، يك فيلتر چربي و يك فن براي تهويه.


هودهاي استخراج ممكن است مجراي (يا هواكش) يا بدون كانال (يا چرخشي) باشند. هودهاي مجراي گازها را به فضاي بيرون مي رسانند. هودهاي بدون مجراي هوا را فيلتر مي كنند، اغلب با استفاده از زغال چوب فعال، بو و ذرات دود را از هوا حذف مي كنند و سپس هواي تميز شده را به آشپزخانه باز مي گردانند.


سيستم مجراي همه اشكال آلودگي هوا را از بين مي برد، در حالي كه سيستم بدون كانال گرما و رطوبت را به گردش در مي آورد. علاوه بر اين، يك برنامه كانالي نياز به تعويض منظم فيلترها را از بين مي برد و از محدوديت جريان هوا (و در نتيجه از دست دادن توان) ناشي از آنها جلوگيري مي كند. با اين حال، استفاده از كانال ممكن است غيرعملي باشد، به دليل كمبود فضا يا توانايي نصب يك سيستم كانال، نياز به هواي آرايش يا هزينه اضافي گرم كردن يا خنك كردن هواي آرايشي.


هودهاي اگزوز تقريباً هميشه داراي نور داخلي هستند تا سطح پخت و پز را روشن كنند. كنترل‌هاي هود استخراج معمولاً الكترونيكي هستند، اگرچه برخي از مدل‌هاي پايين‌رده از كنترل‌هاي الكترومكانيكي استفاده مي‌كنند. هودهاي استخراج كننده با كنترل هاي الكترونيكي مي توانند كنترل از راه دور، تنظيم ارتفاع موتوردار، سنسور حرارتي، محافظت در برابر گرماي بيش از حد، حالت تقويت، خاموش شدن با تاخير، يادآور تميز كردن فيلتر، حذف فعال نويز، نمايشگر دما، از پيش تنظيمات كاربر (حافظه) و غيره را ارائه دهند.


هودهاي استخراج ممكن است از مواد مختلفي از جمله فولاد ضد زنگ، مس، برنز، نقره نيكل، روي، شيشه سكوريت، چوب، آلومينيوم، برنج، پلاستيك هاي مقاوم در برابر حرارت و غيره ساخته شوند.


استاندارد NFPA 96 براي كنترل تهويه و حفاظت در برابر آتش پخت و پز تجاري مي گويد كه از فيلترهاي توري استفاده نمي شود. اين مستلزم آن است كه فيلترهاي چربي «فهرست شده» بايد مطابق با UL 1046، استاندارد فيلترهاي گريس براي مجراي اگزوز آزمايش شوند.


انواع[ويرايش]

هودهاي آشپزخانه به طور كلي به دو دسته هود كانالي و هود بدون كانال تقسيم مي شوند. اين دسته بندي هودهاي آشپزخانه[2][3] صرفاً بر اساس نحوه پردازش هواي مكش شده توسط هودها انجام مي شود.


هود آشپزخانه مجراي[ويرايش]

هودهاي مجراي آشپزخانه رايج ترين و اصلي ترين نوع هود آشپزخانه هستند. همانطور كه از نام آن پيداست، هود آشپزخانه داراي كانالي است كه براي پردازش و دفع هر گونه دودي كه از بالاي صفحه آشپزخانه توليد مي شود استفاده مي شود.


هودهاي مجراي سايز بزرگ نه تنها در خانه ها بلكه در رستوران هاي تجاري و آشپزخانه هاي عمومي نيز به طور گسترده مورد استفاده قرار مي گيرند.


هود آشپزخانه بدون كانال[ويرايش]

هود آشپزخانه بدون داكت مجراي ندارد كه براي پردازش هوا استفاده شود. در عوض، از فيلتر هواي قوي استفاده مي كند و سپس هوا را دوباره به داخل اتاق پمپ مي كند. اين نوع هودهاي محدوده معمولا در منازل استفاده مي شود.

فيلترها[ويرايش]

فيلترها بيشتر بوها و ذرات از جمله گريس را از هواي تهويه شده پاك مي كنند. سه نوع فيلتر اصلي وجود دارد:


فيلترهاي مش يا كاست از نوارهاي مشبك آلومينيومي كه روي هم قرار گرفته اند ساخته مي شوند. آنها در جذب و حذف روغن و گريس از دود دودكش هاي مجاري و بدون كانال بسيار موثر هستند. آنها بايد به طور منظم تميز شوند.

فيلترهاي بافل از قاب هاي فولادي / آلومينيومي با پانل هاي منحني ساخته شده اند. منحني ها روي گريس، روغن و ذرات ديگر گير مي كنند. آنها بادوام هستند و به راحتي تميز مي شوند و در دودكش هاي كانالي و بدون كانال استفاده مي شوند. آنها بايد به طور منظم تميز شوند.

فيلترهاي زغال چوب از زغال چوب فعال پودري ريز ساخته شده اند. آنها عمدتاً براي كاربردهاي بدون كانال استفاده مي شوند. آنها را نمي توان تميز كرد، اما بايد مرتباً تعويض شوند.

برآمدگي هود[ويرايش]

برآمدگي هاي بزرگتر هود براي كمك به مهار آتش پخت و پز در ناحيه هود محافظت شده توسط سيستم اطفاء حريق پيشنهاد مي شود.[4]


سطوح نويز[ويرايش]

هودهاي آشپزخانه با صداي بلند مي توانند بر رفاه تأثير بگذارند و حتي ممكن است به كاهش شنوايي كمك كنند.[5] فن هاي با سرعت متغير معمولاً در سرعت هاي بالاتر نويزتر هستند و مدل هاي مختلف ممكن است سطوح نويز متفاوتي داشته باشند. هودهاي داراي تهويه معمولاً پر سر و صداتر هستند اما مؤثرتر از هودهاي چرخشي هستند.[5]


سطح نويز در مقياس dB(A) [6] يا در sones (در ايالات متحده) اندازه گيري مي شود.[7] بيشتر هودهاي آشپزخانه 60-70 دسي بل (A) توليد مي كنند، در حالي كه مدل هاي "آرام" مي توانند تا 40 دسي بل (A) پايين بيايند.[5][8]


سطوح نويز معمولاً براي حداكثر سرعت ارائه مي‌شوند، [6] بنابراين مقايسه سطوح نويز در نرخ‌هاي جريان خاص ممكن است مفيد باشد.


اتحاديه اروپا اندازه گيري نويز هود را استاندارد مي كند.[9]


جريان[ويرايش]

جريان هواي هود بر حسب ليتر در ثانيه (L/s)، متر مكعب در ثانيه (m3/s)، يا فوت مكعب در دقيقه (cfm) اندازه‌گيري مي‌شود.[10]


همچنين ببينيد[ويرايش]

هود بخور

تهويه آشپزخانه

سايبان دودي


منبع


https://en.wikipedia.org/wiki/Kitchen_hood


 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.